بر اساس این آمار در سه ماهه امسال برای ۱۰ هزار و ۷۱۴ بنگاه جواز تاسیس و برای ۱۵۷۲بنگاه پروانه بهره برداری ایجادی و توسعهای صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۳۱.۸ درصد و ۲۵.۳ درصد افزایش داشته است.
سرمایه پیش بینی شده در این مدت برای جوازهای تاسیس معادل ۲۷۱ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۶۲ درصد افزایش داشته است. میزان سرمایه پروانههای بهرهبرداری صادر شده در سه ماهه امسال نیز ۴۶ هزار و ۵۲۲ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۳ درصد افزایش داشته است.
همچنین بر اساس این آمار پیش بینی شده با اجرای پروژههایی که جواز تاسیس آنها در سه ماه اول امسال صادر شده برای بیش از ۲۸۸ هزار نفر شغل ایجاد شود که نسبت به این رقم در مدت مشابه پارسال با افزایش ۵۲.۴ درصدی مواجه بوده است. پروانههای بهرهبرداری صادر شده در این مدت نیز زمینه اشتغال ۳۹ هزار و ۵۶۶ نفر را فراهم کرده که نسبت به سه ماهه پارسال حدود ۵۶.۲ درصد افزایش داشته است.
کاهش ۱۸ درصدی صدور پروانه صنفی
در سه ماهه اول امسال ۱۲۶ هزار و ۴۰۱ پروانه صنفی صادر شده که نسبت به تعداد صدور این پروانه در مدت مشابه سال قبل ۱۸.۶ درصد افزایش داشته است.
گفتنی است که اصناف با شیوع ویروس کرونا خسارت زیادی دیدند. تعدادصدور پروانههای صنفی همواره در سال گذشته افزایشی بود و سال گذشته عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران گفته بود که افزایش واحدهای صنفی به معنای رونق در اصناف نیست و به طور کلی سرریز جامعه بیکار از بخش دانشگاه و ادارات و سازمانهای دولتی به اصناف را شمشیر دو لبه توصیف کرده بود.
صدور نماد اعتماد الکترونیک نیز در سه ماه اول سال ۱۴۰۰ با رشد ۸.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۸۰۹ مورد رسیده است.
گفتنی است که جزئیات آمار مجوزهای صادره در دو ماهه اول امسال نشان میدهد در مناطق آزاد و ویژه صدور جواز تاسیس کمتر از نصف و پروانههای بهرهبرداری کمتر از یک سوم شده است
منبع: ایسنا
ویدیو:
بررسی حقوقی یک حکم در گفتگو با علی مجتهدزاده
دکتر آرش رئیسینژاد استاد روابط بینالملل در گفتوگو با فراز بررسی کرد
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟
اینفوگرافیک